El principal actiu de Globalcom i la seva millor garantia

L’equip de Globalcom és multidisciplinar. La iniciativa ha estat impulsada per Xavier Puig, periodista apassionat per la comunicació amb una llarga trajectòria tant als mitjans de comunicació com als gabinets de comunicació corporativa.

Amb la col·laboració dels millors professionals en cada matèria, Globalcom ofereix la màxima confiança, proposant en cada moment les millors estratègies i accions de comunicació per aconseguir els objectius dels nostres clients. Apostem per un servei de qualitat, flexible i en constant innovació, des de l’ètica i la responsabilitat.

L’especial sensibilitat i coneixement dels temes ambientals fan que Globalcom faci una aposta decidida per ajudar a millorar la comunicació a les empreses que ofereixen els seus productes o serveis amb garanties de sostenibilitat. L’experiència de treballar en el sector de la comunicació permet a Globalcom oferir també serveis de disseny, fotografia, impressió, webs, etc, amb professionals acreditats i als millors preus del mercat.

Tot plegat per convertir la comunicació en un dels millors valors afegits a la seva empresa, producte o servei.