Et trobes al lloc web de GLOBALCOM, de Xavier Puig un emprenedor de la comunicació. Qualsevol usuari pot visitar aquest lloc web de manera lliure i gratuïta sempre que sigui per al seu ús exclusivament personal. “Usuari” és qualsevol persona física o jurídica que accedeixi o hagi accedit a aquest lloc i que, per tant, està subjecta al contingut d’aquest Avís legal.

GLOBALCOM no exigeix la subscripció o el registre previs com a usuari per accedir i utilitzar aquest lloc, sense perjudici que se’n facin servir determinats serveis o continguts. GLOBALCOM es reserva el dret de modificar o suprimir els continguts, els serveis i les informacions que hi ha en aquest lloc web en qualsevol moment i sense avís previ.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL DE LA WEB

Tots els drets de propietat intel·lectual dels continguts d’aquesta pàgina web són de titularitat exclusiva de GLOBALCOM i a nosaltres ens correspon l’exercici exclusiu dels drets d’explotació. En queda prohibida la reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l’autorització expressa de GLOBALCOM.

SOBRE LES TEVES DADES

De conformitat amb la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, les dades personals facilitades a través d’aquest lloc web podran quedar recollides en fitxers automatitzats, el responsable dels quals és GLOBALCOM (info@globalcom.cat). La finalitat primordial d’aquests fitxers és mantenir el contacte amb els usuaris interessats i informar-los sobre les activitats i els serveis de GLOBALCOM o dels seus clients.

Els interessats podran exercitar el dret d’accés, rectificació i cancel·lació de les dades enviant una sol·licitud escrita i firmada a l’adreça info@globalcom.cat, amb el nom i els cognoms i l’adreça de correu electrònic, amb les instruccions exactes a aquest efecte.

Informació sobre la política de cookies