Algunes claus per tenir un bon butlletí electrònic

Algunes claus per tenir un bon butlletí electrònic

Darrerament, l’equip de Globalcom hem rebut peticions d’alguns clients que ens demanen quins són els beneficis d’incorporar algun butlletí electrònic en la seva estratègia de comunicació. Després de reflexionar-hi i repensar la nostra experiència en comunicació corporativa, us deixem aquí algunes de les claus per obtenir un bon butlletí electrònic. Per aquells que no ho sabeu, el butlletí electrònic o newsletter és una revista digital

Read More

Bones Festes

Bones Festes

Tornen a arribar les festes més entranyables del calendari. L’equip de Globalcom volem aprofitar-les per donar-vos les gràcies per la confiança que dipositeu en nosaltres cada dia i per desitjar-vos un Bon Nadal i un Feliç Any Nou 2020. Esperem que aquest canvi de decenni estigui ple de salut, felicitat i bones notícies. Bones Festes!

Bona diada de Sant Jordi’19

Bona diada de Sant Jordi’19

Un any més, totes les persones que fem possible Globalcom volem desitjar-vos un feliç Sant Jordi. Enguany acompanyem aquests bons desitjos amb una cita de la Nora Ephron (1941 – 2012). Aquesta dona novaiorquesa va ser productora, guionista i directora de cinema. Llegir ho és tot. La lectura em fa sentir que he aconseguit alguna cosa, que he après alguna cosa, que sóc millor persona.

Read More